בניית דף נחיתה לעסקים מהווה פעילות שיווקית משמעותית עבור כל עסק המעוניין לחשוף עצמו במרחב הדיגיטלי. 
לאחר שהצלחנו להבין אודות – דף נחיתה מה זה, נרצה כמובן להתחיל ולפעול בלהקים דף נחיתה רספונסיבי, שלא רק יהיה מותאם לכל מכשיר ממנו יגלשו אלא כזה שיבלוט מעל השאר. בהמשך הכתבה ניגע במספר נקודות משמעותיות שחשוב להכיר בכל הנוגע לתהליך של הקמת דף נחיתה לעסקים יעיל ומוצלח.
 

ביצוע רחב של בדיקות

בטרם הוצאת דף נחיתה רספונסיבי לאוויר חשוב לערוך מספר רחב של בדיקות על מנת לוודא כי דף הנחיתה מוכן לצאת לאוויר העולם. בין היתר חשוב לבדוק את כלל המאפיינים הטכניים הנוגעים לדף הנחיתה, לעבור מחדש על עיצובו הגרפי ולבצע ליטושים אחרונים לפני הוצאתו החוצה.
 

שימוש בכותרות קצרות, מדויקות ומשכנעות

רוב רובם של הגולשים נוטשים את דפי הנחיתה בתוך שניות ממש. בחלק מהפעמים ובהם בוחרים הגולשים להעמיק מול דף הנחיתה שמולם הדבר קורה בשל המלל בכותרת שהביאה אותם להסתקרן ולהישאר בדף. 
אלו העוסקים במיקרו קופי של דפי נחיתה לעסקים יודעים לומר כי כותרת קצרה, מדויקת ומשכנעת לא צריכה לכלול יותר מחמישה מילים. על מנת להגיע לאותה כותרת עורכים הקופירייטרים סיעור מוחין שבו הם מציעים תחילה כותרות ארוכות שאותן הם אט אט מצמצמים לכדי מסר קצר, מדויק ומשכנע. 
חשוב להבין כי שימוש במילים מתחכמות אל כאלו הנחשבות "חמודות" או "נחמדות" לא יובילו את הגולשים להעמיק בדף הנחיתה ולבטח לא להמשיך אל אתר האינטרנט שלכם. ההשקעה בכתיבת כותרת מנצחת מהווה את ההבדל ברוב המקרים בין דף נחיתה לעסקים מוצלח ויעיל לבין עוד לקוח שישאל מה זה דף נחיתה דלוח ועקר במרחב הדיגיטלי.
 

הוסיפו סיפור מושך שייצור הד

מלאכת כתיבת כותרת מושכת ומסקרנת איננה נעצרת כאן בכל הנוגע לכתיבת דף נחיתה לעסקים מוצלח. במסגרת הגדרת אסטרטגיית התוכן של דף הנחיתה ישנו הרצון, מתחת לאותה כותרת מוצלחת, לספר לגולשים סיפור שייצור הד בקרבם.
על הסיפור להעביר מסר אחד ברור ועיקרי, כשמאותו סיפור יש קשר הדוק לנרטיב של המותג שלנו וזאת תוך היכולת לשמור לכל אורך הסיפור על מסר ברור וחד. בתוך הסיפור מומלץ לעשות שימוש במשפטים קצרים, להגיע לקראת סופו לבהירות בחיבור בין הסיפור למותג ולאפשר לגולש להבין את ייחודנו לעומת המתחרים.
 

אל תשאירו לגולשים אפשרויות בחירה

דף נחיתה לעסקים צריך להיות ברור וחד. אל תאפשרו לגולשים שנחשפו לדף הנחיתה שלכם להיות במצב של חשיבה מרובה או התמהמהות לגבי מה שאתם מציעים.
שימוש בדף נחיתה בו מוצעות לגולשים מספר אפשרויות בחירה אינו הדבר המועדף. הדבר מוביל אותם לבלבול וחלקם יעדיפו לנטוש את דף הנחיתה, גם בשל העובדה כי אינם מסוגלים באותו הרגע לבצע החלטה. להפך, ככל שנמנע מאפשרויות בחירה כך יהיו פחות התלבטויות. 
ניתן לקחת כדוגמה דף נחיתה לעסקים המציע לגולשים שלושה מסלולים שונים של מינוי לחדר כושר. בחינה של אותם המסלולים מצביעה על הבדלים לא משמעותיים בתשלום המינוי לחדר הכושר לאורך זמן. עם זאת, ההצעה בדף הנחיתה לשלוש אפשרויות שונות גורמת לגולשים להתחבט בשלב מוקדם יותר איזה מסלול מתאים להם. 
מה שיכול היה להתאים במקרה זה הוא ליצור באנר בדף הנחיתה המציע מינוי לחדר הכושר שיחסוך לגולשים עד X ₪ בשנה. אותו באנר יאפשר כמובן הגעה לאתר שם יוכלו הגולשים, שכבר נמצאים באתר, להיחשף למספר אפשרויות המינוי שמציע אותו חדר כושר.
 

שימוש נבון בווידאו

מעבר למסרים הכתובים דף נחיתה לעסקים יכול לכלול כיום גם קטעי וידאו. ברוב המקרים מומלץ לצרף לדף הנחיתה קטע וידאו אחד ומרכזי ולא להתפזר לדף נחיתה לעסקים בו ניצור מספר חלונות למספר רחב של קטעי וידאו ולא להשאיר מספיק מקום למלל שיווקי. 
גם כאן על קטע הוידאו להיות חדש, קצר וממוקד. חשוב לעשות שימוש בשירותיהם של חברות המתמחים בסרטוני תדמית על מנת ליצור קטע וידאו מנצח. במקרים ומדובר בדף נחיתה לעסקים המהווה ענף נוסף במסגרת פרויקט פרסומי רחב, ניתן להשתמש בקריינות של אדם מפורסם אשר יסביר על המוצר או השירות החדש שאנו מציעים. שימוש באותו אדם מפורסם יוצר אמינות בקרב הגולשים עם המותג, השירותים והמוצרים אותם הוא מציג.

השאר לנו פרטים ונחזור אליך

כתוב תגובה באמצעות הפייסבוק