בעלי עסקים בפריפריה הבינו שהרשת היא לא נחלת הבועה התל אביבית והם יודעים לקדם את עצמם בעזרת בניית אתרים בצפון, שמתעלים על כל הציפיות

עסקים קטנים בונים כלכלה בצפון


תושבי הצפון נאלצים להתמודד עם לא מעט קשיים, מעצם היותם "החצר האחורית" של מדינת ישראל, שזנחה ברבות השנים את ההתיישבות העובדת ואת העולים שייסדו ויישבו את חבל הארץ היפה והפסטורלי הזה. סדרת הכתבות "מאבדים את הצפון", באה להדגיש את המחסור וההזנחה כמעט בכל תחום אפשרי. כשזה מגיע לכלכלה ופרנסה, הצפון ידוע במחסור חמור במקומות עבודה ואפשרויות קידום והתפתחות. אחד מעוגני הצמיחה החזקים ומקורות הפרנסה העיקריים הם העסקים הקטנים בצפון, שבשנים האחרונות הבינו שהאינטרנט חיבר אותם למרכז העניינים. בניית אתרים בצפון הפכה לאמצעי להסרת חסמי המרחק הגיאוגרפי.

בניית אתרי אינטרנט בצפון


יחד עם הביקוש גדל גם ההיצע. קודם כל מילה טובה לבעלי העסקים, הראשונים להכתיב ולבצע מדיניות לעידוד וחיזוק העסקים מקומיים, באמצעות חברות לבניית אתרי אינטרנט בצפון. אין תועלת מיוחדת בבחירת חברות לבניית אתרים במרכז הארץ, להפך. חברות ענק, לא ששות בעצמן לקחת עסקים קטנים, בעלי תקציב נמוך יחסית. הם יעדיפו את השיקול הכלכלי הרווחי, ללא סנטימנטים מיוחדים לצפון הפריפריאלי ובדרך כלל הן מחזיקות אין האוס את כל אנשי המקצוע, אשר מתחלקים ביניהם בין "התיקים", שהם הלקוחות. חברות לבניית אתרים בצפון לעומת זאת, מדברות בשפה אחת עם בעלי העסקים, מבינות את הצרכים ואת המציאות. מי שאומר שבעסקים אין אישי טועה, גם בעסקים הכל אישי ובמקרה הזה אין בחירה נכונה יותר מחברת בניית אתרי אינטרנט בצפון, שבנוסף להכל, נגישה וקרובה.

מה כדאי לבדוק מול חברת בניית אתרים בצפון?


השיקול הגיאוגרפי, החברתי והכלכלי הם שיקולים של עסקים, שהשכילו להבין שהם חלק מקהילה וצריכים אותה, לא פחות ממה שהיא צריכה אותם. שיתופי הפעולה בין עסקים בצפון תורמים לכל הצדדים והם בבחינת WIN WIN סיטיואשיין גם ברשת. כל זה טוב ויפה אבל עכשיו צריך להפשיל שרוולים ולעבור לשלב היישום. אין שום סיבה בעולם שהתוצאה לא תהיה מצוינת. כשאתם מחפשים חברה לבניית אתרים בצפון, מומלץ לעיין באתרים שהיא כבר הקימה בטרם קיום פגישה ובזמן הפגישה לבוא מוכנים עם רשימת שאלות.

שאלות לפגישת ייעוץ להקמת אתר אינטרנט בצפון


כשאתם קובעים פגישה עם חברה לבניית אתרים בצפון, תבואו עם השאלות הנכונות. בידקו את הרקע הניסיון של החברה, את צוות כח האדם שמספק שירותי עיצוב, תכנות ותוכן. תבדקו את האג'נדה של החברה, שימו לב שהם מבינים שבהקמת אתר לא מסתיימת הדרך, היא רק מתחילה. לאחר מכן צריך לתפעל, לתחזק ובעיקר לקדם אורגני ובאופן ממומן את האתר. הכינו מראש את התקציב שאתם יכולים ומוכנים להשקיע, תשאלו אם הוא ראלי ותערכו תיאום ציפיות בין הצורך שלכם לבין המוצר שאפשר לספק לכם. חשוב מאוד לשאול על שירותים נוספים, כגון שירותי עדכון ותפעול ואחסנה. ממשק ניהול הוא פרמטר קריטי אם אתם מתכוונים לנהל את האתר בכוחות שלכם. עוד כדאי לדעת מראש מה מידת הזמינות ומי איש הקשר האישי שלכם. אם עדיין אין לכם מיתוג אז זה הזמן לבדוק היתכנות למיתוג ובידול. רגע לפני שתסיימו את הפגישה, תשאלו את שאלת השאלות: איך מניעים לפעולה? כלומר איך גורמים ללקוחות שנכנסו לאתר לפנות אליכם וזה גם הרגע להגיד מה אתם מוכנים ויכולים לתת, החל מתכנים איכותיים ותמונות ועד למבצעים והנחות, שיסייעו לשווק ולקדם את העסק שלכם בעזרת האתר.

השאר לנו פרטים ונחזור אליך

כתוב תגובה באמצעות הפייסבוק