אחד הדברים המשמעותיים שעלו במאמר של Entrepreneur"" היה העובדה שהעיצוב הוא חלק בלתי נפרד מהתוכן וההפך. במאמר הקודם דנו על החשיבות של הפרדוקס הזה ואיך הוא בא לידי ביטוי בשני הצדדים של המשוואה וכן אחת הנקודות להחליט איך יראה עיצוב ראוי מתבסס על היכולת שלכם לכתוב אותו. אם אתם רוצים לנסות ליצור את האסטרטגיה שלכם לחכמה יותר וכן, באופן שבו העיצוב לא יסתור אותו אתם צריכים להבין איך יוצרים תוכן לפני שאתם מחפשים בנרות "שירותי בניית אתרים וכתיבת תוכן" בגוגל. המאמר הבא, ינסה לעזור לכם בדיוק בזה.
טון, סטייל ושאר אלמנטים: שני היסודות הראשיים של התכנים הכתובים שלכם
סוג אחד של תוכן שלא לגמרי נבלע טוב בגרון עד היום – תוכן כתוב. התכנים הכתובים לא נועדו לכל סוג של אינטרקציה וגם לא לכל סוג של קהל יעד, אבל על כך כבר דיברנו ארוכות במאמרים קודמים. במקרים שכן, התוכן והמילים שלכם בתור אנשי מקצוע יכולים להיות משמעותיים ביצירת קידום אורגני באינסטגרם או בכל פלטפורמה אחרת וכן, זאת הדרך הכי קלה לאלגוריתם להבין שאתה מייצר תוכן איכותי.
כתיבת תוכן, מן הסתם דורשת יותר מלזרוק מילים אל דף ריק וכן, העובדה הזאת נכונה לגבי כל תחום שמעורב בו תוכן – בטח ובטח על שיווק ואפילו עוד יותר בטוח – בדיגיטל. בכלל, כשחושבים על זה, מי ידע מה החשיבות של "יצירת תוכן" עד ליוטיברים? לא הרבה. ועדיין – יוטיוב, כזירה שיווקית, החל מהפרסומות בו ועד לאינפלואנסרים, משפיענים ואושיות רשת שהיו החלוצים של התעשייה הזאת יצרו לנו מציאות חדשה לשווק באמצועתה – תכנים אותנטיים שכיום הם חלק מכל שירותי בניית אתרים אי-שם.
ממאמר של "Tech 12" עולה כי בקרוב מאוד המדינה תהפוך את משפיעני הרשת לחייבים במס ולתכנן מאזן חקיקתי שיהווה את המסגרת של תחום העיסוק הזה כלגיטימי ולשמור על הזכויות של אלה הבוחרים לעסוק בו. אז כן, אמנם אלה לא בדיוק חדשות טובות, אבל היכולת שלכם לייצר תכנים שהפכו לימים לתחום עיסוק של ממש הולכת להיות אפילו יותר לגיטימית מזה ואתם, בעלי העסקים ונותני השירותים, מהגדול לקטן, לא יכולים להשאר מאחור.
שני המרכיבים הכי חשובים ביצירת תוכן הינם טון וסטייל, למרות שרוב הזמן שני אלה מבלבלים כותבי תוכן צעירים, "סטייל" לא אומר שאתה הולך לעמוד על הרגליים האחוריות שלך כדי להגיע לסטייל האישי שלך, של הכותבים או הכתיבה שלך וכן, תוכן לא מוגדר בטון של הקול שלך כמו "אמפתי" או "צעיר" או דרך אחרת של דיבור. איך הוא כן? בשביל זה תאלצו להמשיך לקרוא.
העובדה שאנשים שכיום קונים את הבית השלישי שלהם בקלאבסס באל.איי התחילו ביצירת תוכן ברזולציה מבישה הייתה תופעה שאף אחד לא התכונן להשפעה שלה וכיום קיימת שורה ארוכה של פלטפורמות, איכותיות וקלות יותר לשימוש שבהן אתה יכול ליצור תוכן ולפרסם אותו, מה שהעלה בנו את השאלה איך אתם כאן קוראים תוכן ולא מתחילים לכתוב אחד?
השאירו פרטים ונשוב אליכם
מומחי השיווק שלנו זמינים עבורך לכל שאלה.
הבונטון של הכתיבה שלכם: מהו טון הכתיבה ואיך הוא משפיע על התוכן השיווקי שלכם?
הטון של הכתיבה שלכם מורכב מהיכולת שלכם ליצור אפשרות גדולה בדרך להצלחת האסטרטגיה וכן, עדיין מהווה את אחד הדברים הכי משמעותיים שתעשו עבורה. בדיוק כמו עיצוב, כולנו מפחדים לחטוא ביצירת רושם טכני מדי, עסקי מדי וברור שלא שנוי במחלוקת.- עקביות. חלק מהותי מהטון של הכתיבה שלכם, הקול של החברה שלכם וכן, האפשרות שלכם ליצור את הקול שקהל היעד שלכם מחפש לשמוע דרך המילים שלכם וביצירת תוכן אורגני לפיו.
- אותנטיות. הצורה שבה אתה מתבטא, גם אם אתה משתמש בכתיבת תוכן כחלק משירותי בניית אתרים ובין אם אתה כותב בעצמך, שיהיה כמה שיותר מקורי, כיפי ומיוחד.
- מסר. כשאתם מתיישבים לכתוב תוכן, עם הזמן, נסו להבין מה המסר אליו אתם תגיעו למטרות שלכם.
לסיכום, לתפוס את הפואנטה לגמרי לא יבוא ברגל, אבל כמו שנאמר כבר – ההתמדה היא קריטית פה. לצד זה, אתם צריכים להקפיד על המסר שאתם רוצים שישתשתקף מאותם מילים. רציני, אדג'י, יוקרתי? רוב האנשים עונים על השאלה הזאת בקלות, אך שוכחים את החלק לפיו אותו מסר יצליח להביא אותו לתוצאות בקידום אורגני באינסטגרם.
בימי רביעי, אנחנו לובשות ורוד: למה אסור שתתנו לאחרים לקבוע את הסטייל של הכתיבה שלכם – שלוש טעויות נפוצות בכתיבת תוכן
כתיבה פורמלית עושה שימוש הרבה פעמים בגוף ראשון, שני ושלישי. מעולם שהיה מורכב מעיתונאים, כתבים, אנשי חדשות, סופרים, משוררים ומחזאים אשר יוצרים תכנים, עדיין לא פגשנו את המילים "יוצר תוכן". לא כל שכן, כתחום עיסוק אמיתי לכל דבר הנתון , לפי מאמ מציאות מתכתבת איתו. הנה שלוש טעויות שעוררו את תשומת לבנו ועלו במגזין "Entrepreneur":- גוף ראשון. בדרך כלל נועד לאנשים שרוצים ליצור פנייה אישית יותר לקוראים שלהם ומשתמשים במילה "אני" ו-"אנחנו". כלומר, אני מזמין אתכם להתרשם מהקולקציה החדשה שאנחנו יצרנו.
- גוף שני. הוא פחות אישי ועושה שימוש במילה "אתה" על מנת לזהות מי התוכן יוצא ולרוב הוא נשמע כך – "אתם הולכים להתרגש מאוד מהשינויים שאנחנו מחילים בששת השובועות האחרונים ואת השינויים היצירתיים שעשינו לטובתכם!".
- גוף שלישי. הפנייה בגוף שלישי היא למעשה אחת מאוד רצינית ביכולת שלה להרוס את התקשורת שלכם עם קהל היעד. בדרך כלל פנייה בגוף שלישי נשמעת כמו "השינויים המכוננים שביצענו בחברתנו הפכו אותה לבין הבולטות ביותר במשק!".
עכשיו שאתם מבינים את החשיבות של תוכן בשירותי בניית אתרים, אתם מוכנים להחליט אם אתם זקוקים לאחד, בקידום אורגני באינסטגרם, בפייסבוק וביוטיוב, אתם כעת מוכנים להתחיל להבין כמה עולה פרסום בגוגל מחיר ועוד. דרוקסיט, מעניקה שירותי בניית אתרים כבר מעל עשור ומובילה מאות עסקים לניצחון בכל מישור, עיצוב, תוכן ועוד. התקשרו עוד היום וקבלו הצעת מחיר שתפתיע אתכם.