נגיף הקורונה משפיע על השווקים בכל העולם, הבורסות הגדולות בעולם יורדות בקצב מעורר חשש, עסקים בתחום התיירות נסגרים וחברות תעופה מתכוננות לגלי פיטורין... 
 

איך נגיף הקרונה משפיע על הפרסום הדיגיטלי?

התשובה תלוייה בתחום העיסוק שלכם, יחד עם זאת ברוב המקרים אפשר למזער נזקים באמצעות שימוש באסטרטגיית RTM (Real-Time Marketing), למעשה לקחת אירוע נתון ולהשתמש בו בכדי להעביר מסר בדרכים של הומור/דרמה, או כל דרך שתעורר רגש אצל הצרכן ותמשוך את תשומת ליבו ובכך לקחת את הסיטואציה ולמנף אותה לטובת הקמפיין שלכם.
בנוסף, ניתן לשים דגש בפרסום מוצרים מסויימים שמתאימים יותר למצב הנוכחי (לדוגמא קורסים דיגיטלים לאנשים השוהים בבידוד, מכירה של מסכות מגן ועוד...).
 

האם במצב השוק הנוכחי צריך להוריד תקציבי פרסום, להמשיך בתקציב הקיים או אפילו להעלות?

התשובה כאן מאוד מושפעת מהחוסן ותזרים המזומנים של החברה וכמובן המוצר/שירות שאותו אתם מספקים, חשוב לנתח את מצב החברה בנקודת הזמן הנוכחית על מנת לקחת את ההחלטה הנכונה, יחד עם זאת ההמלצה הכללית שלנו הינה להמשיך בתקציב הנוכחי ללא שינוי.
דרך נוספת "להלחם" בקורנה היא שימוש באתרי E-commerce - חנות וירטואלית.
חנות וירטואלית נותנת מענה וגישה ישירה למוצר שלכם ללא צורך במגע פיזי ומאפשרת הגעה ללקוחות בכל קצוות הארץ (גם אם הם בבידוד)
חנות וירטואלית היא עוד אופציה טובה לשימוש ב RTM, לצורך העניין חנות משקפיים תוכל להציג  את הדגמים עם הכיתוב "בשביל להזמין משקפיים לא צריך לצאת מהבית".
 

שיתופי פעולה, ספקים ואנטי וירוס

בסופו של דבר, סיטואציה שכזאת אף אחד לא יכל לחזות, קצב ההתפשטות וההשפעה חסרת התקדים על תהליכים בכלכלה העולמית משפיעים מן הסתם, גם על עולם הדיגיטל. 
לצערנו תוכנות אנטיוירוס למינהן לא מועילות במקרה זה, אך כן חשוב לא לעשות צעדים דרסטים ולחשוב כמה מהלכים קדימה.
אנו ממליצים לסנכרן בין כל נותני השירות השונים והספקים וליצור תיאום ציפיות חדש, כזה שיכול למזער נזקים.

אם יש לכם שאלות נקודתיות לתחום העיסוק שלכם מנהלי השיווק שלנו ישמחו לעמוד לשירותכם (במרחק סביר)
1-700-501-507 (שלוחה 2).

השאר לנו פרטים ונחזור אליך

כתוב תגובה באמצעות הפייסבוק